Sunteti aici:   Prima Pagina Blog Slabire prin electrostimulare?

Blog Medical

Slabire prin electrostimulare?

Imprimare PDF

Electrostimularea este o tehnologie folosita in medicina de aproximativ sapte decenii. Este o metoda sigura si simpla prin care micro-curentii actioneaza la nivelul musculaturii, stimulandu-i si punandu-i la "treaba".
La inceput, electrostimularea a fost folosita in recuperarea astronautilor dupa ce s-au intors din spatiu.

Electrostimularea
este privita ca un exercitiu de fitness, dar mai intensiv si mai pasiv. Aceasta tehnica a fost evaluata astfel 45 minute de electrostimulare echivalent cu 6-8 ore de gimnastica fara pauza.
Cum actioneaza electrostimularea?

Electrostimularea este utilizata in numeroase tratamente de la cele de inima la cele de neurologie. De asemenea, aceasta metoda este folosita si in domeniul fiziokinetoterapiei: afectiuni osoase, musculare, articulare, in tratamente recuperatorii si in curele de slabire.

Procedeul electrostimularii consta in aplicarea de electrolizi pe piele sustinuti de benzi elastice. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice care actioneaza in profunzime. Datorita programelor personalizate, intensitatea, durata, amplitudinea si frecventa sunt reglabile. In functie de acestea se obtine un masaj de relaxare, un tratament mai profund anticelulitic sau poate contribui la cresterea masei musculare.
In cazul siluetei, electrotimularea tonifica, catifeleaza si intinde pielea; in plus, topeste stratul adipos.

S-a constat ca primele efecte vizibile apar dupa trei sedinte consecutive. Prin electrostimulare se poate obtine acelasi rezultat cu cel din urma unei liposuctii, dar dupa 25 de sedinte.

Este indicat ca electrostimularea sa fie urmata de o dieta si prin consumarea a cel putin 2 litri de apa pe zi.

Care sunt beneficiile electrostimularii?

Prin electrostimulare s-au observat urmatoarele efecte: elimina celulita, reduce stratul de grasime, tonifica muschii, creste metabolismul, circulatia sangvina, pielea devine elastica si catifelata.

Electrostimularea
NU este recomandata femeilor insarcinate, persoanelor cu tensiune arteriala rdicata, cele care au tije metalice sau stimulatoare electronice, cele care sufera de astm si celor diabetice.

Contact

Cris Med Family S.R.L.

B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, Corp G,
Policlinica APACA, Cabinet 10

Program:

Luni - Vineri - 08.00 - 16.00

Telefoane:
0314.37.03.02
0757.033.320

 

office@medicina-muncii.info
www.medicina-muncii.info

Formular cerere oferta

CERTIFICARI

CRIS MED FAMILY SRL este certificata ISO 9001/2008

Suntem pe Facebook

Newsletter

ClickLink.ro Filme, muzica, divertisment - Director director web Increase your website traffic with Attracta.com

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/rmed4518/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 562

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/rmed4518/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 562